ΓΝΩΜΕΣ

Εμπιστοσύνη

12-04-2019 20:23
Εμπιστοσύνη

Του Ιωάννη Γαβαλάκη

Εμπιστοσύνη!! Μία μόνο λέξη, μα τόσο δύσκολη στο να κατακτηθεί. Και πώς να μας εμπιστευτεί ο δημότης αυτής της πόλης που όλοι τον θυμούνται μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές!! Που τον αντιμετωπίζουν ως ψήφο και ως ανταλλαγή και συναλλαγή. Αυτή την φορά ας βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι προκειμένου όλα αυτά να διαφοροποιηθούν. Για μια πόλη που ο δημότης θα συνεργάζεται με τον δήμο και μετά τις εκλογές. Που οι δράσεις της δημοτικής αρχής θα έχουν ως σκοπό τη δημιουργία θέσεων εργασίας ανεξάρτητα από τον ποιόν ψήφισες. Που η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα είναι αυτονόητο δικαίωμα και όχι ψηφοθηρική πράξη και προνόμιο των λίγων. Που επιτέλους ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη θα έχει τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει και δεν θα μπει στο συρτάρι όπως γινόταν έως τώρα. Πού όλες οι δημοτικές δράσεις θα γίνονται αξιοκρατικά και δημοκρατικά. Για να γίνει η πόλη μας παράδειγμα προς μίμηση. Για να αποδείξουμε ότι εδώ σε αυτόν τον τόπο μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, την καθημερινότητα μας,χωρίς αυτό να γίνεται ρουσφέτι και να χρειάζεται ανταλλάγματα. Καλή επιτυχία σε όλους !! Με αίσθημα ευθύνης και αληθινό όραμα για μια πόλη φιλική προς τον πολίτη.

 

Ο Γαβαλάκης Ιωάννης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ρέθυμνο- Ενεργοί Πολίτες» του Σταύρου Βουρβαχάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος Λάζαρος, Λάζος