ΓΝΩΜΕΣ

Εμπιστοσύνη

12-04-2019 20:23
Εμπιστοσύνη

Του Ιωάννη Γαβαλάκη

Εμπιστοσύνη!! Μία μόνο λέξη, μα τόσο δύσκολη στο να κατακτηθεί. Και πώς να μας εμπιστευτεί ο δημότης αυτής της πόλης που όλοι τον θυμούνται μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές!! Που τον αντιμετωπίζουν ως ψήφο και ως ανταλλαγή και συναλλαγή. Αυτή την φορά ας βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι προκειμένου όλα αυτά να διαφοροποιηθούν. Για μια πόλη που ο δημότης θα συνεργάζεται με τον δήμο και μετά τις εκλογές. Που οι δράσεις της δημοτικής αρχής θα έχουν ως σκοπό τη δημιουργία θέσεων εργασίας ανεξάρτητα από τον ποιόν ψήφισες. Που η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα είναι αυτονόητο δικαίωμα και όχι ψηφοθηρική πράξη και προνόμιο των λίγων. Που επιτέλους ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη θα έχει τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει και δεν θα μπει στο συρτάρι όπως γινόταν έως τώρα. Πού όλες οι δημοτικές δράσεις θα γίνονται αξιοκρατικά και δημοκρατικά. Για να γίνει η πόλη μας παράδειγμα προς μίμηση. Για να αποδείξουμε ότι εδώ σε αυτόν τον τόπο μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, την καθημερινότητα μας,χωρίς αυτό να γίνεται ρουσφέτι και να χρειάζεται ανταλλάγματα. Καλή επιτυχία σε όλους !! Με αίσθημα ευθύνης και αληθινό όραμα για μια πόλη φιλική προς τον πολίτη.

 

Ο Γαβαλάκης Ιωάννης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ρέθυμνο- Ενεργοί Πολίτες» του Σταύρου Βουρβαχάκη

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
ΜΛ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ)
Του Αντώνη Ρούλιου, Υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου ΚΚΕ
Νέα δεινά για τους αγρότες με την αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ 2020-2027

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Έρως, Έρωτας Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα