ΓΝΩΜΕΣ

Η νεολαία θέλει η κοινωνία να είναι καλύτερη, πιο αξιοκρατική και πιο δημιουργική

18-05-2019 11:23
Της Ελένης Πολιουδάκη
Η νεολαία θέλει η κοινωνία να είναι καλύτερη, πιο αξιοκρατική και πιο δημιουργική

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές γιατί ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από κοσμογονικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης, των προκλήσεων και των και καθημερινών δυσκολιών για όλους και ιδιαίτερα για εμάς  τους νέους. Ζούμε στην εποχή όπου το ‘’εγώ’’ έχει υπερισχύσει του εμείς και όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες, όπως η νεολαία, απομακρύνονται από την δραστηριοποίησή τους στα κοινά.

Η νεολαία στην Κρήτη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, έχει πολλά προβλήματα και θέλει η κοινωνία στην οποία ζει, να είναι καλύτερη, πιο αξιοκρατική και πιο δημιουργική. Προβλήματα όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση των κινδύνων από αυτή, η επαγγελματική απασχόληση και η στήριξη της από θεσμούς και μέσα που να λαμβάνουν υπόψη τις σημερινές συνθήκες εργασίας των νέων, είναι πρωταρχικά θέματα που προβληματίζουν τη νέα γενιά.

Απευθύνομαι σε όλες τις Ρεθυμνιώτισες και Ρεθεμνιώτες και ειδικότερα στις νέες και στους νέους που συμμερίζονται τις παραπάνω αγωνίες και προβληματισμούς μου και τους παρακαλώ να συμμετέχουν ενεργά στη πρωτοβουλία μας με τον συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη ‘’Κρήτη η ζωή μας’’. Πιστεύω ότι η ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλων μας, χωρίς διακρίσεις και ιδεολογικές προκαταλήψεις, χωρίς τοπικούς και κοινωνικούς αποκλεισμούς είναι αναγκαία, προκειμένου, με την ενεργό συμμετοχή μας, να συμβάλουμε στην επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.  

  • Η Ελένη Πολιουδάκη είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ρεθύμνου με τον συνδυασμό ‘’Κρήτη η ζωή μας’’ του Στ. Αρναουτάκη.

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Περί απολύσεων ο λόγος
Nίκος Μολδοβανίδης
Πάλι ο ΒΟΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αριάδνη, Αριάνα Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία