ΓΝΩΜΕΣ

5 τρόποι για να βελτιώσετε την εμφάνιση των δωματίων σας

08-12-2017 11:36
Από τον Κώστα Φάλαγγα
5 τρόποι για να βελτιώσετε την εμφάνιση των δωματίων σας

Hotel Expert Developer – Wego Hotels
Consulting for Hotel Owners
www.wego-hotels.com

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αγαπούν την άνεση και τις μικρές πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική διαμονή στο ξενοδοχείο.

Οι ταξιδιώτες αναζητούν δωμάτια που παρέχουν σύγχρονη άνεση και αξία για τα χρήματα που θα καταβάλλουν. Τα καλύτερα δωμάτια του ξενοδοχείου οδηγούν σε περισσότερα κλικ στο προφίλ του ξενοδοχείου σας, και αυτό σημαίνει περισσότερες κρατήσεις. Πώς αντιμετωπίζετε λοιπόν, το θέμα της βελτίωσης όψης στα δωμάτιά σας χωρίς μαζικές ανακαινίσεις;

#1 Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων
Πολλά ξενοδοχεία πάσχουν συχνά από την ύπαρξη σεντονιών και κλινοσκεπασμάτων χαμηλής ποιότητας. Οι επισκέπτες θέλουν τα δωμάτια τους να προσδίδουν αίσθηση ποιότητας. Δεδομένου ότι τα προφίλ ξενοδοχείων και οι ιστοχώροι σας θα πρέπει να είναι γεμάτα από εικόνες δωματίων, τα κλινοσκεπάσματα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι ταξιδιώτες. Επομένως, χρησιμοποιήστε το δεδομένο αυτό για να εντυπωσιάσετε. Αντικαταστήστε τις παλιές κουβέρτες με νέα σχέδια με μοτίβα. Επιλέξτε ουδέτερους τόνους ή πηγαίνετε για λευκά παπλώματα αν θέλετε να δείξετε ανώτεροι. Το λευκό είναι πρακτικό για καθαρισμό και λειτουργεί για να φωτίζει ένα δωμάτιο, κάνοντάς το να φαντάζει πιο ευρύχωρο.

#2 Χρωματίστε τους τοίχους με ουδέτερους τόνους
Πολλά ξενοδοχεία πρέπει να φρεσκάρουν την όψη των δωματίων τους. Μπορείτε να δώσετε στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας ένα απαραίτητο, φθηνό facelift απλά χρωματίζοντας με ανοιχτά οικολογικά παστέλ. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν κομψούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους που ζεσταίνουν και χαλαρώνουν μετά από ένα μακρύ ταξίδι χωρίς ιδιαίτερες βαρύτονες αντιθέσεις στη διακόσμηση.

# 3 Αφαιρέστε τα κάδρα
Οι επισκέπτες, τώρα περισσότερο από ποτέ, αναζητούν αξέχαστες διακοπές στο ξενοδοχείο και τοπικές εμπειρίες. Οι millenials ιδιαίτερα, επιζητούν το μοναδικό. Έτσι, αντικαταστήστε αυτά τα παλιά κάδρα σας με στοιχεία από την τοπική τέχνη, ή μεvintage φωτογραφίες του προορισμού σας που σας βοηθούν να ξεχωρίσετε. Εκτυπώστε σε καμβά ή τοποθετήστε σε ένα μέρος του δωματίου μία μεγάλη εντυπωσιακή οικονομική ταπετσαρία.

# 4 Επενδύστε σε άνετες και μοντέρνες καρέκλες
Τα περισσότερα ξενοδοχεία ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική στην επίπλωση. Οι επισκέπτες θέλουν να χαλαρώσουν όταν μένουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Δώστε τους μια καρέκλα που είναι άνετη και μοντέρνα. Όταν επιλέγετε νέες καρέκλες, σκεφτείτε λειτουργικά ελκυστικά και μοναδικά. Νιώστε ελεύθεροι να συνδυάσετε χρώματα ή στυλ σε όλα τα δωμάτιά σας, αρκεί να ταιριάζουν στις νέες σας, ουδέτερες και μαλακές παλέτες και κυρίως μπείτε στη θέση του πελάτη να κάνετε δόκιμες. Επιλέξτε καρέκλα που να εξυπηρετεί όλες τις κατηγορίες πελατών, ηλικίες και ανάγκες.

# 5 Διαφοροποιήστε τη διάταξη του δωματίου
Πολλά ξενοδοχεία χρησιμοποιούν μια διάταξη δωματίου κατά μία συγκεκριμένη αρχιτεκτονική νοοτροπία. Εάν η δική σας, τολμήσει να είναι διαφορετική προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή των ταξιδιωτών στο διαδίκτυο, ένας φτηνός και εύκολος τρόπος να ξεχωρίσετε τα δωμάτιά σας είναι να αλλάξετε τη ροή της διάταξής τους. Αυτό κάνει τα δωμάτια να φαίνονται φιλόξενα και μοναδικά, κάτι που ο σύγχρονος ταξιδιώτης ψάχνει όταν ερευνά online για το ιδανικό ξενοδοχείο. Δοκιμάστε να μετακινήσετε καναπέδες και καρέκλες ή δημιουργήστε νησίδα επίπλων. Λαμβάνετε υπόψη πάντα το φωτισμό και ειδικά τον φυσικό.
Πραγματοποιήστε τον προϋπολογισμό σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες και τον ανταγωνισμό αλλά και τη διάθεση να διαφοροποιηθείτε από τους κοινούς συναδέλφους ξενοδόχους. Στη συνέχεια, ξεκινήστε με ομάδες δωματίων, ή μόνο ένα δωμάτιο ή δύο, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιπτώσεις που αυτές οι ανέξοδες και αποτελεσματικές συμβουλές σχεδιασμού θα προκύψουν από τη βελτίωση της εμφάνισης των δωματίων σας. Τέλος, μην ξεχάσετε να τις φωτογραφήσετε και να τις τοποθετήσετε στο διαδίκτυο για να προσελκύσετε την προσοχή των ταξιδιωτών. Κάντε τις απαραίτητες μετρήσεις σας (marketing, τιμή, απόδοση, φήμη, γνώμες πελατών...).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογικές  «αναγνώσεις»

Προεκλογικές «αναγνώσεις»

Το σταυρόλεξο των δημοτικών συνδυασμών στο δήμο Ρεθύμνης

Το σταυρόλεξο των δημοτικών συνδυασμών στο δήμο Ρεθύμνης

Επιλέγοντας μεταξύ του Αλέξη και του Κυριάκου.

Επιλέγοντας μεταξύ του Αλέξη και του Κυριάκου.

Συρρίκνωση της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρνει η μεταρρύθμιση Γαβρόγλου

Συρρίκνωση της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης φέρνει η μεταρρύθμιση Γαβρόγλου

Η προτεινόμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ουσιαστικά αποτελεί μια ακόμα αναμόρφωση του εισαγωγικού εξεταστικού συστήματος...
Θέλουμε συντάξεις όχι Βουλγαρίας αλλά Αλβανίας;

Θέλουμε συντάξεις όχι Βουλγαρίας αλλά Αλβανίας;

«Ανεξάρτητα από το «αλυσοδέσιμο» των οικονομικών υποχρεώσεων στους δανειστές, ακόμα κι αν αυτό δεν υπήρχε, ο δανεισμός των κρατών από τις αγορές δηλαδή από...
Αυτή είναι η μοναδική συνταγή

Αυτή είναι η μοναδική συνταγή

-Την Τετάρτη το μεσημέρι 12 άνδρες θεμελίωσαν συμβολικά την επέκταση του τερματικού σταθμού στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη. Οι αριθμοί που δόθηκαν από...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φωκάς, Φώκιος, Φώκης, Φωκία, Φωκίνα Ζωγραφιά, Ζωγραφούλα