ΓΝΩΜΕΣ

Σκόρπια θεματα

15-03-2019 22:02
Νίκος Μολδοβανίδης
Σκόρπια θεματα

-Ο Ευάγγελος Μπουρνούς, είναι Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον είδα τότε στις φωτιές στο Μάτι να αγωνίζεται, να τρέχει, να φωνάζει στα ραδιόφωνα, στα κανάλια. Ήταν εκεί, ήταν στη θέση του, από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην Πεντέλη, πολύ πριν απειληθεί η καταστροφή στο Μάτι. Εκλιπαρούσε την Πολιτική Προστασία να φέρει πυροσβεστικά αεροπλάνα και να μην τα στέλνει όλα στο άλλο ταυτόχρονο μέτωπο, στους Αγίους Θεοδώρους. Δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο, όλοι ξέρουμε τη συνέχεια. Κάηκε το σπίτι του, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

-Η οικογένειά του ανασύρθηκε, ζωντανή ευτυχώς, αλλά μετά από 5,5 ώρες στη θάλασσα.

Το όνομά του είναι στους κατηγορούμενους για την καταστροφή στο Μάτι. Με λίγα λόγια διώκεται. Και όμως η δήλωση του δείχνει το ποιόν του. «Νομίζω ότι είναι σωστή η πρόταση της Δικαιοσύνης, γιατί θα πρέπει, κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα που ζούμε, ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του κι όχι να κρυβόμαστε». Τέτοιους δημόσιους άνδρες χρειαζόμαστε.

-Εντυπώσεις έμπειρου φίλου από την τουριστική έκθεση του Βερολίνου. Ειδικό θεματικό για LGBT τουρισμό; Η Ελλάδα απούσα.. για adventure tourism... Η Ελλάδα απούσα, για Ιατρικό τουρισμό;... Η Ελλάδα απούσα. για νεανικό τουρισμό; Η Ελλάδα απούσα, για τουρισμό πολιτισμού; Η Ελλάδα απούσα... Πιο πετυχημένη υπουργός η Κουντουρά.

-Η Βόρεια Κύπρος έχει πρόεδρο Δημοκρατίας που είναι ομότιμος συνομιλητής με τους πολιτικούς της Κύπρου. Η Βόρεια Κύπρος συμμετείχε σε όλες τις εκθέσεις τουρισμού παγκόσμια εδώ και 25 χρόνια. με το όνομα North Cyprus και με τουρκικές σημαίες.

Η πιο σημαντική έκθεση για αυτούς ασφαλώς είναι του Βερολίνου αφού ο κύριος όγκος των επισκεπτών που δέχεται είναι από την Γερμανία και την Ολλανδία, ειδικά με την εταιρία charter Corendon. Φέτος η παρουσία της στην έκθεση έχει άλλο χρώμα.. Και δεν είχε ούτε μία τουρκική σημαία.

-Άρωμα εκλογών: Δίνουν ιθαγένεια σωρηδόν, νέες προσλήψεις σε δήμους. Προεκλογικά «δώρα» στους δήμους με προσλήψεις προσωπικού –μόνιμου, αορίστου και ορισμένου χρόνου –αλλά και διευκολύνσεις στην απονομή ιθαγένειας προβλέπει το ν/σ του υπ. Εσωτερικών που κατετέθη στη Βουλή. Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων:

  1. Περισσότερες προσλήψεις, κατ' εξαίρεση της αναστολής που ισχύει από το 2010 κατά την προεκλογική περίοδο. 2. Αύξηση κατά 400 άτομα (σε 1.333 από 900) όσων προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή σύμβαση έργου..

-3. υπό Διευκόλυνση προϋποθέσεων μετατάξεων και 4. Χαλάρωση των προϋποθέσεων για χορήγηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Μάλιστα...Τα σημειώνω.

-Όπως σημειώνω και τις δηλώσεις «Θα κυβερνήσω με τους ανθρώπους της γενιάς μου. Και θα κάνουμε άνοιγμα και σε ανθρώπους από την κοινωνία των πολιτών, σε πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και μέλη άλλων πολιτικών χώρων». Αυτό είπε προ ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Μακάρι. Τα κρατάω να τα έχω πρόχειρα αυτά και πολύ χαίρομαι

 

Καλά να περάσετε, καλό σαββατοκύριακο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω Μαριλένα Μένανδρος Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνωσία, Θεογνώσιος Θεόκτιστος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Τ