ΓΝΩΜΕΣ

Θυμηθείτε

12-04-2019 21:25
Θυμηθείτε

Του Νίκου Μολδοβανίδη 

- «13 Απριλίου 2013 ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15 και 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Η Ένωση νοσοκομειακών γιατρών και ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Ρεθύμνου θα κάνει κατάληψη στα ταμεία, Δευτέρα και Τρίτη στις 15 και 16 Απριλίου και ώρες 8πμ-10πμ. Σας περιμένουμε στον προαύλιο χώρο των εξωτερικών ιατρείων, 8-10 το πρωί να μιλήσουμε για όλα και να γνωριστούμε σαν άνθρωποι πού ζουν και ονειρεύονται στον ίδιο τόπο».

- «Δευτέρα και Τρίτη καταργούμε μαζί με τον Σύλλογο εργαζομένων το εισιτήριο των 5 ευρώ, το εισιτήριο πού σαν υγειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία, μόνο ντροπή μας προκαλεί. Θα μιλήσουμε για τα προβλήματα πού αντιμετωπίζετε, περνώντας την πόρτα του νοσοκομείου, θα ακούσουμε τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας και θα σας ενημερώσουμε για τον κανονισμό πού απαλλάσσει από το 5ευρω τους έχοντες χρόνιο πρόβλημα υγείας. Αν κρατάτε το βιβλιάριο σας και έχετε χρόνιο νόσημα θα μπορείτε συγχρόνως να προμηθευτείτε γνωμάτευση διάρκειας ενός έτους για την απαλλαγή σας από το 5ευρω.

-Στον ίδιο χώρο μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών θα εκπαιδεύει για το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης και του σακχάρου και θα συμβουλεύει για το πότε απευθυνόμαστε στον γιατρό για έλλειψη σωστής ρύθμισης. Θα σας περιμένουμε. Ένωση γιατρών Νοσοκομείου Ρεθύμνου και Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου»

-13 Απριλίου 2019: Όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιοι δεν έχουν βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση. Άρα το νοσοκομείο έφτιαξε, δεν έχει προβλήματα, όλα βαίνουν καλώς. Και όμως άλλα λένε όσοι το βιώνουν ως ασθενείς ή ως επισκέπτες. Το θέμα τελικά ήταν τα 5 ευρώ εισιτήριο. Εύγε σας.

-Θυμηθείτε τον  εικονιζόμενο συνταξιούχο. Είναι ο κ. Χατζηφωτιάδης, o οποίος βρέθηκε στην ουρά τεσσάρων τραπεζών στη Θεσσαλονίκη το 2015 για να μπορέσει να σηκώσει χρήματα από την σύνταξη του, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα επέβαλε capital controls.Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη και είπε ότι δεν άντεξε την κατάσταση αυτή και κατέρρευσε.

-Αν δεν είναι αυτό Τέχνη, τι είναι; Να μην δείξει ο Κος Γαβράς παππούδες να κλαίνε δηλαδή; Κι όμως το ελληνικό κράτος θα χρηματοδοτήσει τον Κώστα Γαβρά να κάνει ταινία το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Ενήλικοι στο δωμάτιο». Το βιβλίο που περιγράφει τις εμπειρίες του τότε «asset» της ελληνική κυβέρνησης  υπουργού οικονομικών, στα διάφορα φόρα και συνεδριάσεις με ευρωπαίους θεσμικούς. Τότε που η  «θεωρία των παιγνίων του» μας στοίχισε πάνω από 100 δις. Και όμως αυτά τα γεγονότα τα πριμοδοτούμε με 650.000 ευρώ .

-Για να βλέπουμε τους ανθρώπους ουρές στα ΑΤΜ τα μαύρα μεσάνυχτα, να βλέπουμε γιαγιάδες και παππούδες να πέφτουν αποκαμωμένοι στα πεζοδρόμια περιμένοντας την σειρά τους να μπουν στην τράπεζα. Αυτά όλα θα γίνουν τέχνη, την σκηνοθεσία θα την κάνει ο Γαβράς και κανείς δεν αισχύνεται. Που χάθηκε η ντροπή για να τη βρείτε εσείς θα μου πείτε..

-Θυμηθείτε πως κάποιοι  έκαψαν την Αθήνα το 2008 συμμετέχοντας στην 'απελευθέρωση' της. Οι  πορείες ήταν καθημερινές και οι διαδηλώσεις. Στο Ιστορικό Κέντρο και την Αθήνα έκλεισαν περίπου 200.000 επιχειρήσεις από το 2008 και μετά. Πόσοι άνθρωποι φοβόντουσαν να πάνε στο Κέντρο για να ψωνίσουν; Η ίδια απελπιστική εικόνα υπάρχει ακόμα στη Σταδίου και στην Πανεπιστημίου. Έχει  ανηφόρα για την επόμενη κυβέρνηση και για τον επόμενο δήμαρχο η πρωτεύουσα.

Καλημέρα και καλή ξεκούραση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Χάρης, Χάρις Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα