Εκδηλώσεις

Ατομική έκθεση του Αντωνάκη με τίτλο «Release The Kraken»

Πέμπτη 16/11 ΕΩΣ Σάββατο 16/12

Το «Release The Kraken» είναι μια δημοφιλής έκφραση που προκύπτει από την ατάκα του Δία στην περιπέτεια φαντασίας «Clash of the Titans» του 1981 -αλλά και από τo remake της ταινίας το 2010. Παρ’ όλη τη δραματική απόδοση της ατάκας αυτής, η φράση θεωρήθηκε κωμική και γρήγορα έγινε στόχος αστείων στο διαδίκτυο.

Η Eleftheria Tseliou Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Αντωνάκη με τίτλο «Release The Kraken». Η έκθεση ξεκινά τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Αντωνάκης, στη νέα του αυτή δουλειά, συνεχίζει την έρευνά του γύρω από το υλικό από τον χώρο της τηλεόρασης και συγκεκριμένα αυτή τη φορά από εκπομπές προηγούμενων δεκαετιών. Εκπομπές όπως το ‘She-Ra: Princess Of Power’, ταινίες Disney όπως το ‘The Parent Trap’ ή το ‘The Ugly Dachshund’, σκηνές τρόμου από το ‘Twin Peaks’ και σκηνικά της Δυναστείας. Η ανάγνωση του υλικού αυτού δεν είναι μία ανάγνωση εκ των υστέρων, προκύπτει από τη μνήμη και είναι βιωματική.
Η ενασχόληση ενός ζωγράφου με την αισθητική της τηλεόρασης της δεκαετίας του 80 σήμερα, παραπέμπει στην Pop art. Στο έργο του όμως ο Αντωνάκης, που μεταχειρίζεται ιδέες pop, φτιάχνει ένα ζωγραφικό έργο που αναφέρεται εν πολλοίς σε ένα μεγάλο κομμάτι του μοντερνισμού και μας κάνει έτσι να βλέπουμε εικόνες σύνθετες, περίπλοκες μέσα από την απλότητα τους.

Εγκαίνια: Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 / 20:00- 22:30
Διάρκεια: έως 16 Δεκεμβρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Tρίτη-Παρασκευή 12.00 - 20.00 & Σάββατο: 12.00 -15.00
Ηρακλείτου 3/ Αθήνα 10673 / τηλ.-fax:2103618188
email: info@tseliougallery.com / www.tseliougallery.com

Location: Eleftheria Tseliou Gallery

Go back

Γνώμες

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ
Η παγκόσμια ΕΛΛΑΣ
Τέτα Δεβεράκη
Η μοναξιά

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αρτέμιος, Αρτέμης Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα Ντιάνα, Διάνα Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης Ενόη Ματρώνα, Ματρόνα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ