ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για φαντάσου… Μικρά ξυπνήματα, από τον κύκλο της ζωής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

11-09-2019 01:58
Για φαντάσου… Μικρά ξυπνήματα, από τον κύκλο της ζωής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

Ένα μοναδικό πρόγραμμα, που σχεδίασε η Εύη Γεροκώστα, Συγγραφέας, Αφηγήτρια, Εμψυχώτρια, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 29-08-2019, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου.

          Αυτή η δράση αφορούσε στα  μικρά ξυπνήματα, ένα ολόκληρο κύκλο από χαριτωμένες ιστορίες, που αφηγούνται τα βιβλία.Όλα τα ξυπνήματα, οι ιστορίες και οι αφηγήσεις, είναι εικόνες από τον ύπνο και τον ξύπνιο, από τα όνειρα και την καθημερινότητά μας.  Ένας κύκλος από μικρές μπουκιές, με διαφορετική γεύση η καθεμιά.  Ένας κύκλος από ήχους, δυνατούς και σιγανούς. Ένας κύκλος από στιγμές, μικρές και μεγάλες, μεγάλες και μικρές. Όπως ο κύκλος της ζωής.Ο κύκλος που ονειρεύεται  αυτός που γράφει μια ιστορία κι αυτός που τη ζωγραφίζει. Όμως τα όνειρα δεν είναι ίδια για όλους. Κανείς δεν κοιμάται και δεν ξυπνά με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ακούει τους ήχους με τον ίδιο τρόπο,  κανείς δεν νιώθει τις γεύσεις με τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν ζει τις στιγμές με τον ίδιο τρόπο.Σε όλες τις περιπτώσεις τη λύση την δίνουν τα βιβλία, που ό,τι μας δώσουν δε μας αφήνει ποτέ!

            Και αυτή η δράση, που αφορούσε παιδιά 6-12 ετών,  προσφέρθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2019, με την συνεργασία της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδας,  του ΔΕΒ της ΕΒΕ και τη στήριξη του ΙδρύματοςΑικατερίνης Λασκαρίδη, από την εμψυχώτρια-εθελόντρια  εργαστηρίου, ΑμάνταΓεραρχάκηΑφηγήτρια. Συμμετείχαν για την υλοποίησή του και οι εθελόντριες:Δήμητρα Σταμέλλου, φοιτήτρια Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Mαίρη Μοναχού, μαθήτρια Λυκείου.

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Περί απολύσεων ο λόγος
Nίκος Μολδοβανίδης
Πάλι ο ΒΟΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αριάδνη, Αριάνα Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία