ΚΡΗΤΗ

Λ.Αυγενάκης: «Η κάλπη της 26ης Μαΐου θα είναι η μόνο ηαρχή»

15-04-2019 22:30
Λ.Αυγενάκης: «Η κάλπη της 26ης Μαΐου θα είναι η μόνο ηαρχή»

Εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη» με τη συμμετοχή 16 υποψήφιων Ευρωβουλετών της Νέας Δημοκρατίας, στο Ηράκλειο

«Η ΝΔ δεν είναι μόνο  η Παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη. Είναι η παράταξη που διαχρονικά στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.Είναι και η Παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου, κ. ΛευτέρηςΑυγενάκηςστην εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη», πουπραγματοποιήθηκε, απόψε, με τη συμμετοχή 16 υποψήφιων Ευρωβουλετών της Νέας Δημοκρατίας, στο Ηράκλειο.

Στην ομιλία του ο κος Αυγενάκης επεσήμανε μεταξύ άλλων: "Τώρα ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος δρόμος, με νέες προκλήσεις. Σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Σε μια Ευρώπη η οποία απειλείται από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού.Το εγχείρημα της Ευρώπης πέτυχε, διότι βασίστηκε στις δυνάμεις που πίστεψαν στα θαυμαστά που μπορούν να πετύχουν ενωμένοι οι λαοί. Και αυτές οι αξίες πρέπει να είναι η βάση που θα προχωρήσει η Ένωση στο μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί κεντρικό πυλώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι νικητής και στις επόμενες εκλογές καθώς και πρωταγωνιστής στις εξελίξεις της Ευρώπης. Και την επόμενη ημέρα θα είμαστε με τους νικητές, με τον Μάνφρεντ Βέμπερ τον επόμενο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχουμε 42 εξαιρετικούς υποψηφίους, 16 από τους οποίους έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σήμερα στο Ηράκλειο. Ανθρώπους που ο καθένας τους έχει μια ξεχωριστή διαδρομή. Μια προσωπική ιστορία προκοπής. Είναι όλοι τους, άνθρωποι με ποιότητα, όπως είπε και εχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Γιατί αυτό ξεχωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από τα υπόλοιπα κόμματα. Η κάλπη της 26ης Μαΐου θα είναι η μόνο η αρχή, και θα την σηματοδοτήσει μια μεγάλη νίκη! Μια νίκη των δυνάμεων της δημιουργίας και της προόδου"!

 Στην εκδήλωση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας«Η Αλλαγή που Αξίζουμε» τουΛευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου, συμμετείχαν αναλυτικά οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ΓιώργοςΚύρτσος, ΚώσταςΔέρβος, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ΓιώργοςΑμυράς, ΛευτέρηςΒαρουξής, Καλυψώ Γούλα, ΔημήτρηςΚαιρίδης, ΓιώργοςΚρεμλής, ΣτέλιοςΚυμπουρόπουλος, Αλέξανδρος Μαλλιάς, ΜιχάληςΜασουράκης,Δημήτρης Μελάς, Κλεοπάτρα(Κλαίρη)Σαραντάκου-Βογιατζάκου, ΠέγκυΣταθακοπούλου και Άκης Τσελέντης.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν της παρακάτω δηλώσεις.

 Συγκεκριμένα, η κ.Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου επεσήμανε:«Στις Ευρωεκλογές δίνουμε μαζί  μια μεγάλη μάχη. Για την Ελλάδα που είναι η πατρίδα μας. Για την Ευρώπη που είναι το σπίτι μας. Αγωνιζόμαστε δυνατά για την Ελλάδα, μαχητικά για τους Έλληνες».

 Ο κ.Γεώργιος Κύρτσος υπογράμμισε: «Πέντε βασικοί στόχοι: α) Βελτίωση του δημοσιονομικού πλαισίου με μείωση πρωτογενών πλεονασμάτων, β) Προώθηση τραπεζικής ένωσης, βελτίωση μεταχείρισης δανειοληπτών, γ) Σύνδεση ευρωπαϊκών πολιτικών με περιφερειακή ανάπτυξη και καθημερινότητα του πολίτη, δ) Οργάνωση ευρωπαϊκής δεύτερης ευκαιρίας για τα θύματα της κρίσης και ε) Υπερήφανη Ελλάδα σε ενωμένη Ευρώπη».

 Ο κ. Κωνσταντίνος Δέρβος τόνισε:«Νιώθω την υποχρέωση να ακουστεί η φωνή της γενιάς μου στη διαμόρφωση του αύριο της πατρίδας μας. Για μια Ευρώπη πιο πρακτική, πιο πολιτική και περισσότερο αποτελεσματική στην καθημερινότητα μας».

 Ο κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Γιατί αγωνίστηκα για την ευρωπαϊκή ιδέα από τα χρόνια της ένταξης. Γιατί γνωρίζω καλά τα ευρωπαϊκά θέματα και ως αυτοδιοικητικός και τις τοπικές κοινωνίες και γιατί πιστεύω πως η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη και η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα».

 Ο κ.Γιώργος Αμυράς υπογράμμισε:«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί εκφράζει τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω ώστε η χώρα μας να αποκτήσει ξανά τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που εγγυάται τον Ευρωπαϊκό μας δρόμο!».

 Ο κ.Λευτέρης Βαρουξής είπε:«Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα, που δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία αυτής της υπέροχης χώρας».

 Η κ.Καλυψώ Γούλα δήλωσε: «Συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ γιατί πιστεύω στον σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό της και διότι με την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας μέσω του ευρωκοινοβουλίου».

 Ο κ.Δημήτρης Καιρίδης διευκρίνισε: «Συμμετέχω σε αυτή τη μάχη γιατί υπερασπίζομαι ότι πρέπει να χτίσουμε μια νέα αξιόπιστη Ελλάδα, ισότιμη στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε μια Ευρώπη ισχυρή, που προστατεύει τους αδύναμους και επενδύει στη σύγκλισή μας με τον πλούσιο βορρά».

 Ο κ.Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής ανέφερε: «Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή στήριξη και αλληλεγγύη ενισχύει τη δυνατότητα  προάσπισης των εθνικών μας συμφερόντων. Γι’ αυτό, με εφόδια τη γνώση, την πείρα και τη δικτύωση από τη μακρά διαδρομή μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.».

 Ο κ.Στέλιος Κυμπουρόπουλος επεσήμανε: «Είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου γιατί θέλω και μπορώ να δώσω μάχες για μια Ευρώπη ανοικτή, προσβάσιμη για όλους! Μια Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και συνεργασία!».

 Ο κ.Αλέξανδρος Μαλλιάς τόνισε:«Διπλωμάτης, 11 Κυβερνήσεις, 15 Υπουργοί Εξωτερικών. Προώθηση  Εθνικών Συμφερόντων σε Ουάσιγκτον, Τίρανα, Σκόπια, ΟΗΕ, Στρασβούργο. Γνώση, πείρα, αποτελεσματικότητα πολιτικών/διπλωματικών αγώνων. Τώρα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Σύνεση, Συνεννόηση, Συναίνεση».

 Ο κ.Μιχάλης Μασουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Για μια Ελλάδα που στέκεται στα πόδια της, νοιώθει σιγουριά και αγκαλιάζει το μέλλον, σε μια Ευρώπη που δουλεύει για όλους, προστατεύει τα σύνορα μας και αποφασίζει μαζί με τους πολίτες».

 Ο κ. Δημήτρης Μελάς έδωσε έμφαση:«Πιστεύω βαθιά πως η εμπειρία και η τεχνογνωσία μου στον Αγροδιατροφικό Τομέα μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση μιας ισχυρής εθνικής θέσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

 Η κ.Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη ανέφερε: «Το στοίχημα των Ευρωεκλογών, είναι μεγάλο και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί πιστεύω στην ανανέωση με νέα πρόσωπα και ενεργούς πολίτες. Το να αναδειχθούν τα προβλήματα της χώρας μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να συμμετέχουμε και να έχουμε λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο. Θεωρώ ότι η ΕΕ μπορεί να προσφέρει προοπτική αν θυμηθεί τον θεμέλιο λίθο, πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε, δηλαδή την αλληλεγγύη».

 Η κ.ΠέγκυΣταθακοπούλου επεσήμανε: «Πιστεύω σε μια δομημένη, πλούσια, ανατρεπτική και ανοιχτή ευρωπαϊκή κοινωνία. Το κόμμα της ΝΔ προσβλέπει σε μια Ελλάδα που βρίσκεται πολύ κοντά  σ’ αυτό που ονειρεύομαι. Με δυνατή παρουσία και εμπεριστατωμένο λόγο στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας».

 Ο κ.Άκης Τσελέντης δήλωσε:«Συμβάλλω με τις δυνάμεις μου στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά ισχυρή φωνή και ισότιμη θέση στην Ευρώπη. Το κοινό μας όραμα για ασφαλή σχολεία, για μοντέρνα πολιτική προστασία με ενέπνευσε να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Θα εργαστώ με τη Νέα Δημοκρατία, ώστε η χώρα μας να πρωταγωνιστήσει ξανά στην έρευνα, την καινοτομία, στη τεχνολογία και στον πολιτισμό. Έτσι οι νέοι μας θα ξαναχτίσουν τα όνειρά  τους στον τόπο μας».

Γνώμες

Αλεξανδρος Κ.
Νοοτροπία του έλληνα οδηγού…
Νίκος Μολδοβανίδης
4 μέρες στη Νότια Γαλλία
Εμμανουήλ Σταματέρακης
Το ελληνικό θαύμα είναι μόνο θαλασσινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Κρήτης και των Περιφερειακών Συμβούλων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο

Ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Κρήτης και των Περιφερειακών Συμβούλων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ
Εισέβαλλε με  σουγιά στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων

Εισέβαλλε με σουγιά στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων όταν ένας άνδρας μπήκε με σουγιά στα επείγοντα....
Πρόταση του Αλέξανδου Μαρκογιαννάκη για τα τροχαία ατυχήματα

Πρόταση του Αλέξανδου Μαρκογιαννάκη για τα τροχαία ατυχήματα

Απ’ την αρχή της χρονιάς, έχουμε θρηνήσει ήδη 47 νεκρούς από τροχαία ατυχήματα. Οι δρόμοι που αξίζουν στην Κρήτη, παρά τα ευχολόγια, παρά την ομολογουμένως καλή...
Yψηλός σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη

Yψηλός σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη

Υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Κρήτη.
Με εγκρίσεις έργων και σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Με εγκρίσεις έργων και σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ολοκληρώθηκε η θητεία με ευχαριστήρια του Περιφερειάρχη και του Προέδρου 
Μελέτη βελτίωσης οδικής ασφάλειας στην περιοχή εισόδου του πολυτεχνείου Κρήτης

Μελέτη βελτίωσης οδικής ασφάλειας στην περιοχή εισόδου του πολυτεχνείου Κρήτης

Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνονται τα στοιχεία και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών σχετικά με την ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Χάρης, Χάρις Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα