ΡΕΘΥΜΝΟ

Σ. Αρναουτάκης: «Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης»

20-05-2019 22:56
Σ. Αρναουτάκης: «Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης»

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

 

Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλε από το Ρέθυμνο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνης.

 

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς όλους τους κρητικούς λέγοντας πως: «είμαστε εδώ όχι για να χωρίσουμε τον κόσμο αλλά για να ενώσουμε τον κόσμο». Ένα μήνυμα που δείχνει τον τρόπο που μέχρι σήμερα ο ίδιος και οι συνεργάτες του λειτούργησαν στην περιφέρεια αλλά και που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

 

«Η παρουσία σας είναι ένας ακόμα μεγάλος κρίκος στην ενότητα του κρητικού λαού. Με το μήνυμα αυτό προχωράμε μπροστά. Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας είναι οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης. Όραμα μας είναι μια σύγχρονη, δυναμική και ανταγωνιστική Κρήτη. Είμαστε εδώ όχι για να ξεχωρίσουμε από τον κόσμο, είμαστε εδώ για να σμίξουμε τον κόσμο. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί αν κάτι παραμένει σταθερό σε όλη αυτήν την πορεία, αν κάτι παραμένει αναλλοίωτο, είναι η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να ενώνουμε. Να ενώνουμε τους πολίτες, να ενώνουμε τις προσδοκίες, τα θέλω και τα όνειρά τους. Να ενώνουμε τις αγωνίες τους, να ενώνουμε τις δυνάμεις όλων για κάτι ανώτερο. Για κάτι που μας υπερβαίνει όλους, για κάτι που συνδέεται με την ίδια μας την ύπαρξη, με την ίδια μας τη ΖΩΗ: είναι η Κρήτη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

 

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες με τις οποίες πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της περιφέρειας Κρήτης, την αλήθεια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που έχει γίνει στην περιφέρεια με επίκεντρο τον άνθρωπο πάνω από όλα.

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την τελευταία πενταετία στην περιφέρεια Κρήτης αναφέροντας συνοπτικά όσα υλοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς δράσεις της περιφερειακής αρχής.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια, μία πολιτική που πρωταρχικό της μέλημα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού προς όφελος των πολιτών και μόνο.«Η Κρήτη του 2030 είναι μπροστά μας. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τον δυναμισμό, την εργατικότητα, την ευρηματικότητα, την αποτελεσματικότητα και την τόλμη των ανθρώπων μας, έχουμε ήδη πετύχει κάτι πολύ σημαντικό: Την Κρήτη μας, Ναυαρχίδα Ανάπτυξης, Το Νησί μας, Φάρος Βιωσιμότητας και Αειφορίας, την Περιφέρεια, Πόλο Έλξης και Κοινωνικής Ευημερίας. Το τρίπτυχο αυτό θεμελιώνει το όραμά μας για το σήμερα και το αύριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης περιγράφοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης ανταποκρινόμενος στο ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Ρεθύμνου, κάλεσε όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, όλους τους κρητικούς να συνταχθούν στην προσπάθεια που μόνο στόχο έχει την ευημερία των πολιτών του νησιού.

«Όπως συμβαίνει και σήμερα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Παράταξής μας, που ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή. Διατηρούμε άσβεστο το πάθος μας για την πρόοδο. Κρατάμε πάντα τη φλόγα της αλλαγής. Οι νέες ιδέες, οι νέες προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Κρήτης είναι το οξυγόνο μας. Η αξία του Ρεθύμνου είναι ανεκτίμητη. Εδώ συνυπάρχουν τα γράμματα και οι τέχνες, η δημιουργία και η παράδοση. Εδώ το παρελθόν αφομοιώνεται δημιουργικά στο παρόν και στο μέλλον. Με τις πλούσιες αποσκευές του το Ρέθυμνο έχει ήδη κατακτήσει το δικό του σημαντικό μερίδιο στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Κρήτης, του κρητικού λαού. Παραμένοντας ιστορικός, παραγωγικός και αναπτυξιακός φάρος, το Ρέθυμνο μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, από την μια άκρη της Κρήτης στην άλλη, γιατί η Κρήτη είναι η ζωή μας» ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Ο κος Αρναουτάκης στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για τους:

 

 1. Ακουμιανάκης Μανόλης, Λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνης
 2. Αλεφαντινός Μίνως, Αρχιτέκτονας-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ρεθύμνου
 3. Αυγενάκης Εμμανουήλ, Πολιτικός Μηχανικός
 4. Κακογιαννάκης Νικόλαος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός-Περιφερειακός Σύμβουλος
 5. Λιονή Μαρία, Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Δικηγόρος
 6. Μαθιουδάκη Εμμανουέλα, Προϊσταμένη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Μυλοποτάμου
 7. Παρασύρης Γιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης
 8. Πολιουδάκη Ελένη, Τεχνολόγος Γεωπόνος
 9. Σαρρής Μιχάλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας-Αντιδήμαρχος
 10. Φωτοπούλου Ελένη(Λένα), Εκπαιδευτικός
 11. Χνάρης Μανόλης, Αγρότης

 

 

 

Γνώμες

Χρ. Στ. - ένας νέος 18 ετών που ψήφισε για πρώτη φορά
Οι σκέψεις ενός 18αρη για το πολιτικό σύστημα
Νίκος Μολδοβανίδης
Οι πιο ήρεμες εκλογές στο νομό μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιχορήγηση για τις εργασίες στο ΚΤΕΛ Ρεθύμνου

Επιχορήγηση για τις εργασίες στο ΚΤΕΛ Ρεθύμνου

Παράταση προθεσμίας ελέγχου δικαιολογητικών για τη μοριοδότηση νηπίων και βρεφών

Παράταση προθεσμίας ελέγχου δικαιολογητικών για τη μοριοδότηση νηπίων και βρεφών

Για την ένταξή στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς
Τρείς φωτιές στο Ρέθυμνο κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Τρείς φωτιές στο Ρέθυμνο κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Τρείς φωτιές εκδηλώθηκαν χθες σε περιοχές του Ρεθύμνου κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας....
Crete mou: μία νέα πρόταση κρητικής διατροφής στο κέντρο του Ρεθύμνου

Crete mou: μία νέα πρόταση κρητικής διατροφής στο κέντρο του Ρεθύμνου

O Ηρακλής και η Χρυσούλα Μανουκαράκη σε μία ακόμα επιχειρηματική προσπάθεια με κέντρο την Κρήτη...
Το ΙΕΚ MBS My Business School Μαγειρεύει στη Στρατιωτική Μονάδα 547 Α/Μ ΤΠ Ρεθύμνου

Το ΙΕΚ MBS My Business School Μαγειρεύει στη Στρατιωτική Μονάδα 547 Α/Μ ΤΠ Ρεθύμνου

Σημαντικός στόχος το εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενόψει της νέας ΚΑΠ

Σημαντικός στόχος το εθνικό στρατηγικό σχέδιο ενόψει της νέας ΚΑΠ

Τα προβλήματα του αγροτικού τομέα συζητήθηκαν σε εκδήλωση του Γιάννη Κεφαλογιάννη παρουσία του πρώην υπουργού Δημήτρη Μελά...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αφροδίσιος, Αφροδισία