ΡΕΘΥΜΝΟ

Σ. Αρναουτάκης: «Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης»

20-05-2019 22:56
Σ. Αρναουτάκης: «Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης»

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

 

Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλε από το Ρέθυμνο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνης.

 

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς όλους τους κρητικούς λέγοντας πως: «είμαστε εδώ όχι για να χωρίσουμε τον κόσμο αλλά για να ενώσουμε τον κόσμο». Ένα μήνυμα που δείχνει τον τρόπο που μέχρι σήμερα ο ίδιος και οι συνεργάτες του λειτούργησαν στην περιφέρεια αλλά και που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

 

«Η παρουσία σας είναι ένας ακόμα μεγάλος κρίκος στην ενότητα του κρητικού λαού. Με το μήνυμα αυτό προχωράμε μπροστά. Αξία μας είναι το έργο μας. Πυξίδα μας είναι οι ανάγκες των ανθρώπων της Κρήτης. Όραμα μας είναι μια σύγχρονη, δυναμική και ανταγωνιστική Κρήτη. Είμαστε εδώ όχι για να ξεχωρίσουμε από τον κόσμο, είμαστε εδώ για να σμίξουμε τον κόσμο. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί αν κάτι παραμένει σταθερό σε όλη αυτήν την πορεία, αν κάτι παραμένει αναλλοίωτο, είναι η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να ενώνουμε. Να ενώνουμε τους πολίτες, να ενώνουμε τις προσδοκίες, τα θέλω και τα όνειρά τους. Να ενώνουμε τις αγωνίες τους, να ενώνουμε τις δυνάμεις όλων για κάτι ανώτερο. Για κάτι που μας υπερβαίνει όλους, για κάτι που συνδέεται με την ίδια μας την ύπαρξη, με την ίδια μας τη ΖΩΗ: είναι η Κρήτη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

 

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες με τις οποίες πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της περιφέρειας Κρήτης, την αλήθεια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που έχει γίνει στην περιφέρεια με επίκεντρο τον άνθρωπο πάνω από όλα.

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την τελευταία πενταετία στην περιφέρεια Κρήτης αναφέροντας συνοπτικά όσα υλοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς δράσεις της περιφερειακής αρχής.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια, μία πολιτική που πρωταρχικό της μέλημα είναι η συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού προς όφελος των πολιτών και μόνο.«Η Κρήτη του 2030 είναι μπροστά μας. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τον δυναμισμό, την εργατικότητα, την ευρηματικότητα, την αποτελεσματικότητα και την τόλμη των ανθρώπων μας, έχουμε ήδη πετύχει κάτι πολύ σημαντικό: Την Κρήτη μας, Ναυαρχίδα Ανάπτυξης, Το Νησί μας, Φάρος Βιωσιμότητας και Αειφορίας, την Περιφέρεια, Πόλο Έλξης και Κοινωνικής Ευημερίας. Το τρίπτυχο αυτό θεμελιώνει το όραμά μας για το σήμερα και το αύριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης περιγράφοντας τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης ανταποκρινόμενος στο ιδιαίτερα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα που δημιούργησαν όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Ρεθύμνου, κάλεσε όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, όλους τους κρητικούς να συνταχθούν στην προσπάθεια που μόνο στόχο έχει την ευημερία των πολιτών του νησιού.

«Όπως συμβαίνει και σήμερα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Παράταξής μας, που ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή. Διατηρούμε άσβεστο το πάθος μας για την πρόοδο. Κρατάμε πάντα τη φλόγα της αλλαγής. Οι νέες ιδέες, οι νέες προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Κρήτης είναι το οξυγόνο μας. Η αξία του Ρεθύμνου είναι ανεκτίμητη. Εδώ συνυπάρχουν τα γράμματα και οι τέχνες, η δημιουργία και η παράδοση. Εδώ το παρελθόν αφομοιώνεται δημιουργικά στο παρόν και στο μέλλον. Με τις πλούσιες αποσκευές του το Ρέθυμνο έχει ήδη κατακτήσει το δικό του σημαντικό μερίδιο στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Κρήτης, του κρητικού λαού. Παραμένοντας ιστορικός, παραγωγικός και αναπτυξιακός φάρος, το Ρέθυμνο μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, από την μια άκρη της Κρήτης στην άλλη, γιατί η Κρήτη είναι η ζωή μας» ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Ο κος Αρναουτάκης στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για τους:

 

 1. Ακουμιανάκης Μανόλης, Λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνης
 2. Αλεφαντινός Μίνως, Αρχιτέκτονας-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ρεθύμνου
 3. Αυγενάκης Εμμανουήλ, Πολιτικός Μηχανικός
 4. Κακογιαννάκης Νικόλαος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός-Περιφερειακός Σύμβουλος
 5. Λιονή Μαρία, Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Δικηγόρος
 6. Μαθιουδάκη Εμμανουέλα, Προϊσταμένη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Μυλοποτάμου
 7. Παρασύρης Γιάννης, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης
 8. Πολιουδάκη Ελένη, Τεχνολόγος Γεωπόνος
 9. Σαρρής Μιχάλης, Ελεύθερος Επαγγελματίας-Αντιδήμαρχος
 10. Φωτοπούλου Ελένη(Λένα), Εκπαιδευτικός
 11. Χνάρης Μανόλης, Αγρότης

 

 

 

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Περί απολύσεων ο λόγος
Nίκος Μολδοβανίδης
Πάλι ο ΒΟΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oικογένεια Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε

Oικογένεια Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε

Πέντε χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την οικογένεια του ακόμα και σήμερα να υποστηρίζει...
Μεγάλη διάκριση για τον Παντελή Εκκεκάκη

Μεγάλη διάκριση για τον Παντελή Εκκεκάκη

Οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό και αυτό το αποδεικνύει και ο ρεθυμνιώτης Παντελής Εκκεκάκης, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, στο Σιάτλ, ανακηρύχθηκε τακτικό...
Ουσία και όχι επικοινωνιακή πολιτική ζητά ο Ανδρέας Ξανθός από τον Βασίλη Κικίλια

Ουσία και όχι επικοινωνιακή πολιτική ζητά ο Ανδρέας Ξανθός από τον Βασίλη Κικίλια

Να δώσει έμφαση στην ουσία και όχι στην επικοινωνιακή πολιτική κάλεσε τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια ο προκάτοχος του, Ανδρέας Ξανθός....
Δεν αξίζει στην πόλη αυτή η εικόνα

Δεν αξίζει στην πόλη αυτή η εικόνα

Κάδος σκουπιδιών στην παραλία. Στο σημείο που περνάνε εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες καθημερινά....
Πρώτη προτεραιότητα ένας σύγχρονος και ασφαλής ΒΟΑΚ

Πρώτη προτεραιότητα ένας σύγχρονος και ασφαλής ΒΟΑΚ

«Μοχλός» οι υποδομές για τον τουρισμό στην Κρήτη
Ανδρέας Ξανθός: «Ειλικρινής αποτίμηση και νέες προτεραιότητες για την αντιπολίτευση»

Ανδρέας Ξανθός: «Ειλικρινής αποτίμηση και νέες προτεραιότητες για την αντιπολίτευση»

Ο βουλευτής Ρέθυμνου μιλάει για τις πολιτικές εξελίξεις και το «στοίχημα» του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα περίοδο...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αριάδνη, Αριάνα Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία